เทคนิคลดค่าครองชีพ

ทุกครั้ง ที่ ซื้อ ของจาก marketplace อย่าลืม กดรับคูปอง และเช็คโปรโมชั่น บัตรเครดิต ก่อน กดจ่ายเงินทุกครั้ง

กดรับ คูปอง


ปลาหางนกยูง 7 สี ที่ RCG Farmปลาหางนกยูงที่ RCG Farm

ปลาหางนกยูง คือ ปลาสวยงาม อีกสายพันธุ์หนึ่งที่ได้รับความนิยมเป็นอย่างมาก ปลาหางนกยูงเป็นปลาที่เลี้ยงง่าย เพาะพันธุ์ขยายพันธุ์ง่าย ปลาหางนกยูงออกลูกเป็นตัว ตอนเช้าเราสามารถตักลูกปลาหางนกยูงไปรวมกันที่บ่อลูกปลาได้จํานวนมากทุกเช้า

 

 

  ปลาหางนกยูงสายพันธุ์  7 สี ที่ RCG Farm

 

1 สีเหลือง

ปลาหางนกยูง 7 สี ที่ RCG Farm

 

Guppy is a tropical freshwater fish that originated in South America, which is most common in the Amazon River.   They are popular as pets in aquariums. Most of them grow easily and because of the color they attract. The yellow guppy fish’s body is mostly yellow, including the body and fins. The most interesting thing is Yellow guppy Most of the yellow color has a genetic blonde color and they have dominated the black gene to get the fish look clean. Yellow guppy fish are hard to find as well. So I hope you to see this type of guppy fish by yourself.ปลาหางนกยูง เป็นปลาน้ำจืดเขตร้อนที่มีถิ่นกำเนิดในทวีปอเมริกาใต้ซึ่งพบได้มากที่สุดในแม่น้ำอเมซอน โดยทั่วไปมักพบในลำธารเล็ก ๆ แม่น้ำที่ไหลช้า พวกเขาเป็นที่นิยมในฐานะสัตว์เลี้ยงในตู้ปลาพวกเขาส่วนใหญ่เติบโตได้ง่ายและเนื่องจากสีที่ดึงดูด  ร่างกายของปลาหางนกยูงสีเหลืองเป็นสีเหลืองส่วนใหญ่รวมถึงร่างกายและครีบ สิ่งที่น่าสนใจที่สุดคือ ปลาหางนกยูงสีเหลือง สีเหลืองส่วนใหญ่มีสีบลอนด์ทางพันธุกรรมและพวกเขาได้ครอบงำของยีนสีดำเพื่อให้ได้ปลาที่ดูสะอาดตา ปลาหางนกยูงสีเหลืองนั้นยากที่จะหาเช่นกัน ดังนั้นอยากจะให้คุณเห็นปลาหางนกยูงชนิดนี้ด้วยตัวเอง

2 ปลาหางนกยูงสีเขียว

Green guppy
Green guppies are difficult to develop, which causes them to have very high demand and high prices. In most cases, their green color will alternate with the blue rainbow and the female guppy t can also have green highlights in their fins. They are also an interesting green shadow that lies between the middle and dark green.

ปลาหางนกยูงเขียว
Green guppies นั้นยากต่อการพัฒนาซึ่งเป็นสาเหตุที่ทำให้พวกเขามีความต้องการสูงมากและมีราคาที่สูง ในกรณีส่วนใหญ่สีเขียวของพวกเขาจะสลับกับสีรุ้งสีฟ้าแลtปลาหางนกยูงตัวเมียยังสามารถมีไฮไลท์สีเขียวในครีบของพวกเขา พวกเขายังเป็นเงาสีเขียวที่น่าสนใจซึ่งอยู่ระหว่างกลางและสีเขียวเข้ม

3. ปลาหางนกยูงสีม่วง

Purple guppy
Just as the name suggests, the purple guppy has fins and tails, and at least half of their bodies are purple. Usually it is a very bright color that will attract people’s attention and make visitors have to sit and watch.

ปลาหางนกยูงสีม่วง
เช่นเดียวกับชื่อที่แสดงให้เห็นปลาหางนกยูงสีม่วงมีครีบและหางและอย่างน้อยครึ่งหนึ่งของร่างกายของพวกมันที่เป็นสีม่วง โดยปกติแล้วจะเป็นสีที่สดใสมากที่จะดึงดูดความสนใจของผู้คนและทำให้ผู้เข้าชมต้องนั่งและเฝ้าดู

 

4.ปลาหางนกยูงสีดํา

 

Black Guppy

As you can guess from the name, the black guppy fish has a solid color that includes its tail fin. Most are solid black from the body to the tail and black as well as the eye as well. However, the larger black guppy is black with less stiffness in their bodies and greater diversity between the body fins and dorsal fins.

ปลาหางนกยูงดำ

อย่างที่คุณสามารถเดาได้จากชื่อปลาหางนกยูงสีดำมีสีทึบซึ่งรวมถึงครีบหางของมัน ส่วนใหญ่เป็นสีดำทึบจากลำตัวไปจนถึงหางและเป็นสีดำตัวรวมทั้งตาด้วย อย่างไรก็ตามปลาหางนกยูงที่ดําใหญ่กว่าคือดำที่มีความแข็งน้อยกว่าในร่างกายของพวกเขาและความหลากหลายที่มากขึ้นระหว่างครีบลำตัวและครีบหลัง

 

5. ปลาหางนกยูงสีเเดง

 

Red guppy fish With bright red colors that stand out above their bodies and fins. This is the exact variety that attracts people’s attention. Guppy has many forms and can also be gold, gray or albino. Red guppy fish have a very large body and you can get a clear red color by eliminating or reducing the appearance of black melanin genes to a minimum, so this is one way to create diversity when you want todevelop red

ปลาหางนกยูงสีเเดง ด้วยสีแดงสดที่สวยงามโดดเด่นเหนือร่างกายและครีบของพวกเขานี่คือความหลากหลายที่แน่นอนที่ดึงดูดความสนใจของผู้คน ปลาหางนกยูงมีหลายรูปแบบและยังสามารถเป็นสีทองสีเทาหรือสีเผือก ปลาหางนกยูงสีแดงมักจะมีร่างกายที่มีขนาดใหญ่มากและคุณสามารถได้สีแดงชัดเจนโดยการกำจัดหรือลดลักษณะยีนเมลานินสีดำให้น้อยที่สุดดังนั้นนี่เป็นวิธีหนึ่งในการสร้างความหลากหลายเมื่อคุณต้องพัฒนาสีแดง

6. สีผสม

the multi color guppy

Almosthe multi color guppyt everyone is familiar with the multi color guppy, and to be classified in this category, the guppy has to have a minimum of three distinct colors in its tail. By “color,” it is meant a color that is at least 15% of the caudal tail area. Furthermore, the dorsal should match the caudal fin in both color and pattern. Some multi-colored guppies look like rainbows, and because of their three-color minimum, they are a very beautiful fish.

.

เกือบทุกคนคุ้นเคยกับ อาหารปลาหางนกยูง หลากสีและจัดอยู่ในหมวดหมู่นี้ปลาหางนกยูงต้องมีอย่างน้อยสามสีที่แตกต่างในหางของมัน โดย“ สี” มันหมายถึงสีที่มีอย่างน้อย 15% ของบริเวณหางหาง นอกจากนี้หลังควรตรงกับครีบหางทั้งสีและลวดลาย guppies หลายสีบางชนิดมีลักษณะคล้ายรุ้งและเนื่องจากมีสามสีน้อยที่สุดจึงเป็นปลาที่สวยงามมาก

7. สีนํ้าเงิน

 

 

 

ปลาหางนกยูงหูช้าง ที่ RCG Farm

Blue Guppy
This guppy has a beautiful blue and blue color; Most prominent and dark blue In fact, blue shades may be different from blue to dark blue and females have blue fins in the fins. This is a beautiful fish that is clearly seen in a beautiful fish shop.

ปลาหางนกยูงนี้มีสีนํ้าเงิน

และเป็นสีฟ้าที่สวยงาม; ส่วนใหญ่ที่โดดเด่นและสีน้ำเงินเข้ม ในความเป็นจริงเฉดสีฟ้าอาจแตกต่างจากสีฟ้าเป็นสีน้ำเงินเข้มและตัวเมียมีครีบสีฟ้าในครีบ นี่เป็นปลาสวยงามที่เห็นได้ชัดเจนในร้านปลาสวยงาม

ปลาหางนกยูงหูช้าง ที่ RCG Farm

 

ปลาหางนกยูงหูช้าง ที่ RCG Farm

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *